Kom langs voor een wintercheck voor €19,95

Haal- en brengservice binnen Montfoort

Het is mogelijk dat uw auto in overleg gratis wordt opgehaald en ook weer thuisgebracht. Dit doen wij in de plaatsen Montfoort, Oudewater, Linschoten, Harmelen, De Meern en Lopik.  Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van een huurauto of gratis elektrische leenfiets.

Klaar terwijl u wacht bij een korte reparatie

Vindt u het fijn (als het om een korte reparatie gaat) om erbij te blijven? Dat is mogelijk want boven de werkplaats is een klant-wachtruimte ingericht waar u van een lekker kopje koffie of thee kunt genieten. Ook kunt u desgewenst uw eigen laptop bij ons openklappen met vrij gebruik van wifi.

U komt in een schone werkplaats

Als liefhebber van BMW en MINI begrijp ik dat u trots bent op uw auto. De werkplaats is daarom niet alleen schoon en opgeruimd maar er worden ook stoelhoezen gebruikt om uw bekleding te beschermen.

Er wordt gewerkt met goed gereedschap

En (waar wenselijk) wordt er gebruik gemaakt van originele BMW of MINI gereedschappen en de originele BMW en MINI software. Ook wordt het digitaal onderhoudsboekje ingevuld na een servicebeurt.

Goed inzicht in de kosten is belangrijk

Het repareren van een auto kan soms onvoorziene kosten met zich meebrengen. Daarom krijgt u vooraf een vrijblijvende offerte/prijsopgave. Zo komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Reparatie die we vaak uitvoeren zijn:

 • Distributie ketting vervangen van Benzine motoren N20, N43 en diesel motoren N47.
 • Klepsteel afdichting (klepseals) vervangen van benzine motoren N42, N45, N46, N52, N62 en N63
 • ABS ringen vervangen bij de E46, E8x en E9x
 • Differentieel revisie van de E8x, E9x en E6x
 • Automaatbak olie verversen en filter vervangen

Chiptuning voor uw BMW / MINI

Er zijn meerdere manier om uw BMW of MINI te tunen.  Middels het herprogrammeren van de software in de ECU kunnen we de auto op uw wensen afstellen. Wij werken nauw samen met een ervaren programmeur die de software voor uw auto persoonlijk aanpast. Wat wij doen is dus maatwerk tuning leveren voor uw BMW of MINI.

Middels het afstellen van de ECU zijn er gigantische winsten te behalen. In alle gevallen wordt er rekening gehouden met de meest optimale lucht/brandstofverhouding voor uw BMW of MINI.

 Wij doen verschillende tunings type:

Eco tuning: dit is voor de diesels het woord zegt het al deze tuning zorgt voor brandstof besparing en levert vaak ook nog een beetje pk’s extra. Deze tuning kost €299,-

Normaal tuning: Dit is de ‘standaard’ chiptuning. Uiteraard is chiptuning nooit standaard. Chiptuning is altijd maatwerk. De software wordt speciaal voor uw auto geschreven. Geen enkele auto is het zelfde! Chiptuning is uitermate geschikt voor auto’s die caravans moeten trekken. Na chiptuning beschikt de auto over meer koppel (trekkracht) en vermogen (PK).

Een tuning kunt al laten uitvoeren vanaf €399,-

BMW EGR problemen zijn ook op te lossen middels chiptuning. In de software kunnen we de werking van de EGR-klep uitschakelen. Zodoende blijft deze altijd dicht staan, en wordt uw motor altijd voorzien van schone aanvoerlucht. De bijbehorende foutcodes worden indien nodig ook weggeschreven.

Heeft u nog vragen of wilt u een tuning laten uitvoeren dan kunt u contact opnemen met ons.

Bij Autobedrijf van der Werf BMW-MINI specialist kunt u terecht voor:

 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Airco service
 • Programmeren en Coderen
 • Aankoop keuringen
 • APK-keuring
 • Tuning

Overzicht van de kosten die wij in rekening brengen

Excl. btw Incl. btw
Arbeidskosten per uur € 80.16 € 96.99
APK-keuring € 47.52 € 57.50
Storing uitlezen/wissen € 37.19 € 45.00
Aankoop keuring € 99,17 € 120,-

 

Arbeidskosten per uur
€ 73.55 excl. btw / € 89.00 incl. btw

APK-keuring
€ 47.52 excl. btw / € 57.50,- incl. btw

Storing uitlezen/wissen
€ 37.19 excl. btw / € 45.00 incl. btw

Aankoop keuring
€ 99,17 excl. btw / € 120,- incl. btw